måndag 17 februari 2014

Träning?

då är det en ny vecka igen.


Vi har varit väldigt få som kunnat de senaste veckorna. Ska vi fortsätta eller sluta för säsongen? Det känns inte kul att betala för en sal i flera veckor som vi inte använder.


Skriv vad ni tycker.


Jag har skickat in ansökan för hösten med Hälsingbergsskolan som första val. Men det är samma där, det är ingen idé att boka den om vi blir färre och färre som kan.

10 kommentarer:

  1. Jag kommer och spelar imorgon.
    Sen vill jag gärna fortsätta, både i vår och till hösten.


    SvaraRadera
  2. Kommer och spelar och vill gärna fortsätta!

    SvaraRadera
  3. Jag är tyvärr fortfarande dunderförkyld så jag kan inte komma denna vecka heller men jag kommer så fort jag är frisk igen.
    Jag fortsätter gärna men jag håller med Therese om att det är onödigt att betala för en sal som inte används. Kan vi inte försöka räkna ihop alla som är intresserade? Nu är vi tre... ;)

    SvaraRadera
  4. Jag är tveksam just nu till en fortsättning för min del då det blir för stressigt med båda barnens aktiviteter på onsdagar. Det är lite för långt bort och jag tycker lokalen är för liten för att det ska bli ett bra och roligt spel. Gör i så fall ett nytt försök till hösten.

    SvaraRadera
  5. Jag vill gärna fortsätta spela, men jag tycker det blev lite långt bort för mig den här terminen och jag har inte kunnat flera gånger heller.. Jag försöker spela när det går om det blir nåt! idag kommer jag inte heller..

    SvaraRadera
  6. Jag är nästan bra och skulle kunna komma ikväll. Ring 070-3336420 om vi ska köra idag. Jag föreslår att vi annars lägger ned för säsongen då det är sportlov nästa vecka och ljuset börjar ju komma tillbaka. Vi kanske kan springa istället?
    Vill någon ha sällskap på en promenad idag om det inte blir någon innebandy får ni höra av er.
    Jag är intresserad av att spela i höst igen.

    SvaraRadera
  7. Jag kan inte ikväll, barnens kusiner från Skåne är här. Sen tycker jag oxå att vi avbokar hallen från nu och kör igen i höst.

    SvaraRadera
  8. Ok! Inget ikväll. Vi tar nya tag till hösten.

    SvaraRadera
  9. Då ställer vi in ikväll!! Och så kör vi till hösten igen. Kanske en öl på för-VM???

    SvaraRadera
  10. Då avbokar jag imorgon. Klart vi ska ut på skidspelen. Det är ju tradition. Vi får styra upp det.

    SvaraRadera